Η παιδίατρος Ελένη Χρήστου εργάζεται ως ιδιώτης με έδρα τα βόρεια προάστεια Αττικής, από το 1998. Το ιατρείο της βρίσκεται επί της οδού Βορείου Ηπείρου 36, στο Μαρούσι — δίπλα στη λεωφόρο Κηφισίας.

Εμπειρία:

 • Έχει εργαστεί ως συνεργάτης της παιδιατρικής κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

 • Εργάστηκε στις θερινές κατασκηνώσεις του δήμου Αμαρουσίου, ως παιδίατρος των κατασκηνώσεων.

 • Ασκήθηκε για την απόκτηση της ιατρικής ειδικότητας παιδιατρικής στην Ά Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

 • Έλαβε την άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος στις 10 Μαΐου του 1988 και ανέλαβε υπηρεσία υπαίθρου στο ιατρείο Ευαγγελισμού Ελασσόνος και το κέντρο υγείας Ελασσόνος για δύο έτη.

Εθελοντική εργασία:

 • Στο αλλεργιολογικό ιατρείο του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης όπου παρακολούθησε αρκετά περιστατικά με αλλεργία και αναπνευστικά προβλήματα σε βρέφη παιδιά και εφήβους.

 • Στο πολυιατρείο του δήμου Αμαρουσίου για πάνω από 6 έτη.

Πιστοποιήσεις:

 • Από τα σεμινάρια των παιδιατρικών ενημερώσεων της Α παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 • Δεκάδες άλλων ημερίδων και εβδομαδιαίων παιδιατρικών συνεδρίων γενικού παιδιατρικού περιεχομένου, για τον σακχαρώδη διαβήτη, για το μητρικό θηλασμό στο νοσοκομείο “ Έλενα ” και στο νοσοκομείο Αττικόν.

 • Πήρε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας παιδιατρικής στις 29 Δεκεμβρίου 1998.

 • Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το έτος 1981 και έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη στις 25/1/1988 με βαθμό λίαν καλώς 7,93.

 • Αποφοίτησε από το Τοσίτσειο Αρσάκειο Λύκειο με βαθμό άριστα 19.9.

Στόχος

Στόχος είναι η βέλτιστη παροχή ιατρικών υπηρεσιών για κάθε παιδί, τόσο επί του πρακτέου με την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος, όσο και μέσα από την ορθή ενημέρωση των γονέων και της κοινωνίας γύρω από θέματα που αφορούν την υγεία  και την ποιότητα ζωης των παιδιών.

Όραμα και σκοπός

Όραμα και σκοπός της προσπάθειας αυτής και βαθύτερη επιθυμία, είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας με αποτέλεσμα τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των παιδιών.

Φιλοσοφία

Μέσα από τη μόρφωση έρχεται η ανάπτυξη και η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου μιας κοινωνίας. Η ιδεά αυτή έχει γεννήσει και τους στόχους μας και είναι το έναυσμα για την την υλοποίηση αυτής της προσπάθειας. Και επί του πρακτέου, η ενημέρωση των γονιών και των οικογενειών για θέματα ζωτικής σημασίας – όπως για παράδειγμα η σημαντικότητα του μητρικού θηλασμού.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ

Ευγενία Λούπη

Εξαιρετική γιατρός και υπέροχος άνθρωπος! Προστάτης άγγελος για τις μικρές μας! Την εμπιστευόμαστε τυφλά!

Ευγενία Λούπη
Αγγελική Πετροπούλου

Θέλετε μια παιδίατρο που να είναι επαγγελματίας…να προσεγγίζει τα παιδιά με νοιαξιμο και αγάπη …να  καταλαβαίνει τους αγχωμενους γονείς. ..δηλαδή εμάς…και να ξέρεις ότι θα είναι εκεί για το παιδί σου …νομίζω ότι η παιδίατρος κα Ελένη Χρηστου Τσινάλη ..σε καλύπτει σε όλα ..

Αγγελική Πετροπούλου
Μελίνα

Φιλική, ήρεμη, καθησυχαστική, επιμελής και άριστη στην εξάσκηση του ιατρικού της λειτουργήματος. Εξαιρετική η εμπειρία που έχουμε εμπιστευόμενοι την υγεία των 2 παιδιών μας για 12 χρόνια.

Μελίνα Κανελλοπούλου
Χαρά

‘Οταν πριν τέσσερα χρόνια απέκτησα την πρώτη μου κόρη γνώρισα την αγαπημένη μας παιδίατρο, που από την πρώτη κιόλας συνάντηση και μέχρι σήμερα, με κάνει να νοιώθω ασφάλεια και σιγουριά για να φροντίζει πια και για τα δυο μας  παιδιά.

Η εμπειρία, οι γνώσεις, η διαθεσιμότητά της, η ανταπόκρισή της σε όλες τις απορίες και τις αγωνίες μας, η υποστηρικτική και ουσιαστική στάση κατά την διάρκεια του θηλασμού (για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι θα είχα σταματήσει τον θηλασμό πολύ νωρίς εάν δεν ήταν τόσο σίγουρη  και παράλληλα γεμάτη ενσυναίσθηση), η ΜΗ φαρμοκοκεντρική προσέγγιση της (εννοώ ότι δεν χορηγεί αβίαστα και για το παραμικρό φάρμακα)  και κυρίως η ανθρώπινη ματιά και στάση της μας κάνουν οικογενειακώς να την εμπιστευόμαστε και να νοιώθουμε τυχεροί που είναι η παιδίατρός μας!

Χαρά Ευταξία
Κατερίνα

Είμαι νέα μαμα!!! Έχω τρία παιδιά πέντε, τεσσάρων και 9 μηνών!!!! Έχω περάσει από αρκετούς παιδίατρους….διότι  για τα παιδιά μας πιστεύω θέλουμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο….

Εγώ στην Κυρία Ελένη Χρήστου Τσινάλη βρήκα αυτό που έψαχνα…..μια παιδίατρο με εμπειρία και γνώση!!! Από τον θηλασμό ήταν η μοναδική που με στήριξε και με βοήθησε με πρακτικές συμβουλές να θηλασω το μωρο μου!!! Επίσης  είναι σωστή ως προς την διατροφή των παιδιών. Πολύ σημαντικό να έχουν τα παιδιά από μικρά μια ισορροπημένη και σωστή διατροφή!!

Και τέλος, είναι πάντα εκεί όταν τη χρειάζομαι!!!!

Κατερίνα Τραϊφόρου

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινές
Πρωί                10:00 – 13:00
Απόγευμα       17:30 – 21:00
Αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Βορείου Ηπείρου 36, Μαρούσι, 15125

ΑΞΙΕΣ

Σκοπός της προσπάθειας αυτής και βαθύτερη επιθυμία, είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας με αποτέλεσμα τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλων των παιδιών.

Στόχος είναι η βέλτιστη παροχή ιατρικών υπηρεσιών για κάθε παιδί, τόσο επί του πρακτέου με την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος, όσο και μέσα από την ορθή ενημέρωση των γονέων και της κοινωνίας γύρω από θέματα που αφορούν την υγεία και την ποιότητα ζωης των παιδιών.

Μέσα από τη μόρφωση έρχεται η ανάπτυξη και η βελτίωση του βιωτικού επιπέδου μιας κοινωνίας. Η ιδεά αυτή έχει γεννήσει και τους στόχους μας και είναι το έναυσμα για την την υλοποίηση αυτής της προσπάθειας. Και επί του πρακτέου, η ενημέρωση των γυναικών και των οικογενειών για θέματα ζωτικής σημασίας – όπως για παράδειγμα τη σημαντικότητα του μητρικού θηλασμού στην ανάπτυξη ενός παιδιού.

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε ένα ραντεβού εύκολα, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία. Εισάγετε την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμείτε για το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε πολύ σύντομα μαζί σας για την επιβεβαίωσή του!